Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere
Turistii cazati in Complex Aqua President *** beneficiaza de acces gratuit in Aqua Park.
La intrarea in AQUA PRESIDENT fiecare client primeste cate un ceas.
Fiecare ceas se incarca obligatoriu cu suma minim de 10 Lei, care se returneaz la iesire dac nu s-a consumat sau nu s-a depasit timpul alocat.
Consumatia din incinta AQUA PRESIDENT se face numai cu ajutorul ceasului.
Camere standard:
In suprafata de circa 25 mp, dispun de loc de cazare pentru 2 persoane, aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani).
Camere superioare:
Camere spatioase, cu suprafete de circa 41 mp, dotate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila, pot acomoda in conditii de confort 2 adulti si 2 copii. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani). Dispun de cada / dus, TV LCD, aer conditionat, minibar.

Informatii si dotari hotel
Dotari generale:parcare proprie -gratuita, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii -topogan apa interior-exterior, internet; toate camerele sunt mochetate. Unitatea nu dispune de lift.
Dotari camere:aer conditionat -climatizare centrala, TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par
Numr total camere: 28
Duble: 6 - 4 camere duble standard si 2 camere duble superior (suite)
Apartamente: 1 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie