Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TISA AURORA


Descriere

Hotel Tisa Aurora este un hotel de 24 de camere, situat in Baile Olanesti, chiar langa centrul de agrement TISA Spa Resort.

Camerele sunt moderne si complet echipate. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie, balcon, uscator de par, mini-racitor, fierbator.
Resturantul Hotelul Aurora urmeaza sa fie inaugurat, pana atunci turistii sunt invitati sa serveasca mesele la Bistro-ul din cadrul TISA Spa Resort. Centrul de agrement TISA Spa Resort se afla la 280 metri distanta, adica aproximativ 3 minute de mers pe jos. De asemenea, oaspetii pot alege sa serveasca mesele la restaurantul Hotelului TISA, care este la aproxim 10 minute distanta de mers pe jos fata de Hotel Aurora si la aproximativ 6 minute de mers pe jos de la TISA Spa Resort. La receptia Hotelului Aurora puteti achizitiona bauturi racoritoare, bere, snack-uri ambalate

Descriere camere:
24 de camere duble. Camere duble cu posibilitatea de cazare a 2 adulti, sau a doi adulti cu 1-2 copii (copii cazati pe paturi pliente)

Atractii turistice:
TISA Spa Resort www.sparesort.tisa.ro, aleea izvoarelor, Izvorul 24

Servicii masa:
Resturantul Hotelul Aurora urmeaza sa fie inaugurat, pana atunci turistii sunt invitati sa serveasca mesele la Bistro-ul din cadrul TISA Spa Resort. Centrul de agrement TISA Spa Resort se afla la 280 metri distanta, adica aproximativ 3 minute de mers pe jos. De asemenea, oaspetii pot alege sa serveasca mesele la restaurantul Hotelului TISA, care este la aproxim 10 minute distanta de mers pe jos fata de Hotel Aurora si la aproximativ 6 minute de mers pe jos de la TISA Spa Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Air conditioning
Aqua park
Bar
Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Heating
Balcony
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Credit card accepted
Minibar
Luggage storage
Smoking area

Locatie