Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beachfront Epico Olimp


Descriere

EPICO se află chiar pe faleza Olimp. Ce înseamnă asta? Din curtea vilei vei coborî direct pe plaja. Da, da. E chiar mai simplu decât ai visat.

8 apartamente de 53 mp fiecare, compuse din cameră de zi cu terasă, dormitor, baie și bucătărie complet utilată. 4 apartamente la parterul vilei și alte 4 la etajul acesteia.

Te gândești pe care să îl alegi dintre cele 8 apartamente? Think no more, pentru că echipa de design interior și-a pus amprenta pe confortul întregii vile. Cum ziceam, până la cel mai mic detaliu. Nu îți lipsește nimic, ai toate condițiile unei vacanțe perfecte. Te vei putea relaxa pe terasa apartamentului, în curte sau direct pe plajă.

Totul este gândit pentru maxim de confort. Confortul tău. Din prima clipă în care intri pe poartă și vei găsi propriul loc de parcare în curte. În plus, poți să te simți în siguranță, tot spațiul beneficiază de sistem de supraveghere video cu monitorizare permanentă. Depinde doar de tine să știi să te bucuri de fiecare clipă petrecută la EPICO!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.