Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: In prima linie, aproape de plaja. Hotelul a fost construit in anul 2009 si renovat ultima data in 2016.
Capacitate: 57 studiouri, 97 apartamente cu un dormitor, 75 apartamente cu doua dormitoare, 6 apartamente cu trei dormitoare, hotelul dispune de 12 cladiri distribuite pe 3 si 4 etaje.
Facilitati: piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant principal, bar la piscina, sky bar, biliard, centru wellness, cabinet medical, fitness, sauna, salon, jacuzzi, acces internet Wi-Fi si prin cablu, garaj (contra cost), teren de golf, teren multifunctional.
Pentru copii: Bona (la cerere), piscina pentru copii, patut pentru copii (contra cost).
Apartament cu 1 dormitor: 2 paturi de o persoana in dormitor, canapea extensibila, vedere spre mare, vedere spre parc, aer conditionat, TV, telefon, balcon, acces internet Wi-Fi si prin cablu, podeaua este acoperita cu gresie, usa intre camere, chicineta dotata cu vase si ustensile de bucatarie, ibric electric, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, masina de spalat, fier si masa pentru calcat, baie cu dus.
Apartament cu 2 dormitoare: 2 paturi de o persoana in dormitor, canapea extensibila, vedere spre mare, vedere spre parc, aer conditionat, TV, telefon, balcon, acces internet Wi-Fi si prin cablu (gratuit), podeaua este acoperita cu gresie, usa intre camere, stand pentru uscat rufele, chicineta dotata cu vase si ustensile pentru bucatarie, ibric electric, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, masina de spalat, fier si masa pentru calcat, baie cu dus.
Apartament cu 3 dormitoare: 2 paturi de o persoana in dormitor, canapea extensibila, vedere spre mare, vedere spre parc, aer conditionat, TV, telefon, balcon, acces internet Wi-Fi si prin cablu (gratuit), podeaua este acoperita cu gresie, usa intre camere, stand pentru uscat rufe, chicineta dotata cu vase si ustensile de bucatarie, ibric electric, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, masina de spalat, fier si masa pentru calcat, baie cu dus.
Studio: 2 paturi twin, canapea extensibila, vedere spre parc, vedere spre mare, aer conditionat, TV, telefon, balcon, acces internet Wi-FI si prin cablu (gratuit), podeaua este acoperita cu gresie, chicineta dotata cu vase si ustensile de bucatarie, ibric electric, plita electrica, cuptor, frigider, masina de spalat, fier si masa de calcat, baie cu dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.