Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Happy Travel este o agentie de turism infiintata in anul 2006 si vine in completarea serviciilor de transport intern si international ale firmei Amring . Filozofia afacerii noastre se bazeaza pe profesionalism, calitate, seriozitate si servicii diversificate.

MISIUNEA NOASTRA:
Promovam un turism de calitate si incercam sa raspundem tuturor necesitatilor si exigentelor Dvs. prin servicii la standarde internationale. Veti avea ceea ce doriti, la timp si la un pret corect. Noi stim mai bine decat oricine altcineva ca fiecare detaliu este important. Si avem grija sa va oferim vacantele memorabile pe care vi le doriti!

SERVICIILE NOASTRE:
- turism intern - turism extern - bilete de avion - bilete de autocar - rezervari hoteluri - turism de afaceri - transferuri aeroport – hotel - rent-a-car - vacante exotice - programe de weekend - organizarea de excursii externe si interne pentru grupuri si turisti - personalizam la cerere orice fel de excursie in tara si in strainatate - emitere de asigurari medicale, storno, RCA, CASCO, asiguari de cladiri si bunuri, asigurari malpraxis.